Праскови в тесто
Лора и Стоян
|
500 г сирене „Маскарпоне“ 500 г бял шоколад 1 пакет бисквити с какао 100 мл прясно мляко 100 мл млечен ликьор |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
03.11.2015 Много вкусна торта!
| ![]() |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
14.10.2015 Много е вкусна
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
09.09.2015 Изглежда много вкусно!
|
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...