Бисквитена торта

Дата: 14.08.2015
Източник: Petya Deyan Bobevi
ТИТЛА: Чирак
Бисквитена торта
 
Необходими продукти:
500 г сирене „Маскарпоне“
500 г бял шоколад
1 пакет бисквити с какао
100 мл прясно мляко
100 мл млечен ликьор
 

Начин на приготвяне:
1
Ред бисквити, потопени в смес от млякото и ликьора.
2
Ред крем, приготвен от разтопения в микровълнова фурна шоколад, смесен с маскарпонето.
3
След 12 часа в хладилник се получава най-вкусната торта, която сте опитвали!
Подобни рецепти:
Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

03.11.2015
Много вкусна торта!
2.
Изпрати
лично съобщение

14.10.2015
Много е вкусна
1.
Изпрати
лично съобщение

09.09.2015
Изглежда много вкусно!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Radka Bacheva се регистрира в сайта.
Xyzxyz Yxzyxz се регистрира в сайта.
Малинка коментира рецептата Банофи пай
Даниел Банчев коментира рецептата Банофи пай
Райна Гагова коментира рецептата Яйчено къри с леща
Райна Гагова се регистрира в сайта.
Емил Иванов се регистрира в сайта.
Zornica Atanasova коментира рецептата Рибена яхния
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта