Шоколадова торта с готови блатове
Лора и Стоян
100 г краве масло (на стайна температура) 50 г захар (+ за поръсване) 2 яйца 125 г белени бадеми 25 г брашно 250 г смокини 100 г конфитюр от малини пудра захар за поръсване морска сол за печене | за тестото: 180 г брашно 90 г краве масло (студено) 50 г пудра захар 1 жълтък кората от 1 лимон |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...