Бърза леща

Дата: 31.03.2020
Източник: Vika
ТИТЛА: Чирак
Бърза леща
 
Необходими продукти:
2 ч.ч. леща
1 глава лук
1 морков
2-3 скилидки чесън
чоризо по желание
сол, пипер и чубрица на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Измийте лещата и я поставете в тенджера заедно с 6 чаени чаши вода. Обелете моркова и го разполовете. Почистете лука и чесъна. Поставете всичко в тенджерата с лещата. Тук е моментът, ако не постите, да сложите и чоризото, тъй като придава един много лек пикантен вкус и става изключително вкусно.
2
Добавете сол и черен пипер. Използвайте силен котлон (5 от 6 степени, докато заври. След това намалете на 3 и оставете да се вари 30 минути, като разбърквате от време на време.
3
След като е повряла лещата, извадете зеленчуците (морков, лук и чесън) и ги пасирайте. Върнете ги обратно в тенджерката, добавете чубрица на вкус и варете още 2-3 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Eleonora Savova се регистрира в сайта.
Detelina Hristova се регистрира в сайта.
Cuft коментира рецептата Оризови спагети със зеленчуци
Emil Georgiev се регистрира в сайта.
Галина Ангелова се регистрира в сайта.
Cuft се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Фокача с розмарин и маслини
milenka коментира рецептата Фокача с гъби и рукола
Величка Семова публикува рецептата Зелен боб в гювеч
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта