Телешки език с патладжани
Лора и Стоян
17. |
Изпрати
лично съобщение |
30.09.2020 Здравейте, Диана! Лютеницата се сипва в буркани, те са затварят добре с капачки и се варят 15–20 минути. Поздрави от нас!
|
16. |
Изпрати
лично съобщение |
27.09.2020 Здравейте! Трябва ли бурканите готова лютеница да се варят или е достатъчно ,докато са топли да се обърнат с капачките от долу ?
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
06.09.2015 Ани, ние я приготвихме така, както сме описали в стъпка 3 и се получи добре.
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
06.09.2015 Здравейте, исках да попитам дали трябва всички продукти да се изварят заедно преди да се напълнят бурканчетата, или не е необходимо.
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
31.08.2015 Да, Велислава, можеш да замениш олиото със зехтин, като по отношение на количеството трябва да имаш предвид, че за прекрасния вкус на тази лютеница допринася и мазнината.
|
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...