Телешки език с патладжани
Лора и Стоян
17. |
Изпрати
лично съобщение |
30.09.2020 Здравейте, Диана! Лютеницата се сипва в буркани, те са затварят добре с капачки и се варят 15–20 минути. Поздрави от нас!
|
16. |
Изпрати
лично съобщение |
27.09.2020 Здравейте! Трябва ли бурканите готова лютеница да се варят или е достатъчно ,докато са топли да се обърнат с капачките от долу ?
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
06.09.2015 Ани, ние я приготвихме така, както сме описали в стъпка 3 и се получи добре.
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
06.09.2015 Здравейте, исках да попитам дали трябва всички продукти да се изварят заедно преди да се напълнят бурканчетата, или не е необходимо.
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
31.08.2015 Да, Велислава, можеш да замениш олиото със зехтин, като по отношение на количеството трябва да имаш предвид, че за прекрасния вкус на тази лютеница допринася и мазнината.
|
За трета поредна година тетевенското село Черни Вит събира майстори на домашните сирена. Организатор на...
От известно време следим с любопитство кулинарните изяви на актьора Стенли Тучи. Наскоро той издаде...
Гастроентеролозите ги обожават, заради високото съдържание на фибри Всички знаем, че плодовете съдържат въглехидрати и естествена...
Вероятно познавате много хора (може би и вие сте сред тях), които съхраняват лимони в...
От богатите и известните обикновено очакваме да хапват малки порции изискана храна. Понякога обаче и звездите...