Кейк с череши по рецепта на Фиона Кейрнс
Нашите кулинари





| 3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Маслото за тестото приемаме, че е 80 г.:)
|
| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 НАИСТИНА СТАНА СТРАХОТЕН
|
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Можете ли да ми уточните количеството на маслото в грамове, защото така имах малки затруднения - тестото стана много меко, добавях още масло и брашно на око и много трудно го прехвурлих в тавичката. Иначе на вкус стана НЕВЕРОЯТЕН кейк! :)))
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...