Крокенбуш
Лора и Стоян
10. |
Изпрати
лично съобщение |
21.10.2014 Багетите станаха чудесни препоръчвам рецептата на всеки !!!!
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
21.05.2014 Много вкусни ми станаха багетите, но ги направих с 250 грама пълнозърнесто брашно и 250 грама бяло. Супер вкусно!
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
21.12.2013 Много вкусен домашен хляб с хрупкава кора и апетитна сърцевина. Вместо тиквени семки сложих сусам, а вместо прясно мляко намазах багетата със 1 супена лъжица вода и 1 с.л. олио, тъй като са пости. :)
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
21.05.2014 Много вкусна рецепта.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 страхотна,уникална,перфектна
|
Всички сме чували, че колкото по-тъмно на цвят е брашното, толкова по-пълнозърнесто и съответно –...
Вече броим часовете до премиерата на новия шести сезон на „Бон Апети“ по 24Kitchen. Знаем, че...
Ароматерапия в кухнята Дори и на пръв поглед да звучи невероятно, приготвянето на храна с цветя,...
Родината на сладките картофи (патати) е районът на Централна Америка и Карибските острови. Според археологически...
Нашите приятели от @TAT Bulgaria са ни подготвили #ТАТскивкусна игра, в която можете да спечелите...