Баски кейк
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
05.07.2014 Много е ефектно! Аз приготвих еклерите и крема от предния ден. Малко преди да дойдат гостите ги напълних, залепих ги на конуса и направих паяжината, тъй като от топлото карамелът започва да се топи.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
04.10.2013 Не съм подреждал еклерите на конус, но рецептата за еклерите е универсална и вече многократно изпитана в домашната ни кухня :)
|
Играта на „Бон Апети“ в Instagram свърши и екипът ни е готов да раздаде наградите. Много...
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...
Пълнените гъби са перфектно предястие за гости. Хем са лесни за приготвяне, хем можем да развихрим фантазията...