Екмек
Лора и Стоян
10. |
Изпрати
лично съобщение |
20.02.2022 Приготвх ги с половината продукти,използвах суха мая,смесена с брашното.Станаха сполучливи.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
29.01.2018 Първи опит и за мен, получиха се страхотни.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
12.11.2017 Първи опит,но определено ще я повтарям тази рецепта.Благодаря ви за пухкавите мекички
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
17.06.2017 Станаха вкусни, все си мисля обаче, че формата можеше да е по-добра :)
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
03.07.2016 Чудесна неделна закуска;) направих тестото предната вечер , остана и за пица :)
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...