Кокалник
Лора и Стоян
![]() |
200-300 мл бира 1 ч. л. бакпулвер 1 ч. л. сол 2-3 с. л. олио 3 1/2 ч. ч. брашно 10 листа пресен джоджен 1 яйце 1 глава лук 100 г обезкостени черни маслини 1/2 ч. л. сода бикарбонат |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...