Лавваш
Лора и Стоян
600 г телешка кайма 1 оранжева чушка 1/2 ч. л. червен пипер 1/2 ч. л. скълцан джинджифил (1/4 ч. л. сушен джинджифил) 10 стръка магданоз 50 г масло 100 г обезкостени черни маслини черен пипер на вкус 1 ч. л. сол 5 питки 1 стрък пресен лук |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...