Бишкотен сладкиш

Дата: 30.05.2018
ТИТЛА: Чирак
Бишкотен сладкишБишкотен сладкиш
 
Необходими продукти:
1 пакет бишкоти
200 г краве масло (на стайна температура)
250 г орехи (смлени)
250 г пудра захар
200 мл кафе еспресо
 

Начин на приготвяне:
1
Приготвяме крема за сладкиша, като смесваме маслото с пудрата захар и разбиваме добре с миксер. Щом се получи гладка смес добавяме орехите и разбиваме добре.
2
Напояваме бишкотите в кафе и ги редим в тавичка. Намазваме с един слой крем, следва ред бишкоти и редуваме така, до изчерпване на продуктите, като накрая завършваме с крем.
3
По желание сладкишът може да се украси с карамел или шоколад. Оставя се да престои около 2 часа в хладилник.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Гери коментира рецептата Супа от кестени
Илияна Величкова коментира рецептата Тиан с моцарела
Илияна Величкова се регистрира в сайта.
MuritoBG коментира рецептата Фокача с маслини и лук
В. Ник. се регистрира в сайта.
Гери коментира рецептата Тарт с червена леща и чушки
Radoslava.Mihaylova коментира рецептата Пиле по флорентински
Teodor Ognianov се регистрира в сайта.
Кръстьо се регистрира в сайта.
SuperMag коментира рецептата Ягодово смути
SuperMag коментира рецептата Смути с ягоди и чиа
SuperMag коментира рецептата Пепероната
SuperMag коментира рецептата Конфитюр от кайсии и малини
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта