Праскови в бутер тесто
Лора и Стоян
|
2 ч. ч. брашно 100 г настърган шоколад 2 с. л. маргарин (или масло) 2 яйца 1 ч. ч. захар 1 ч. л. бакпулвер 1/2 ч. л. сода 2 с. л. настъргана кора от лимон 1 с. л. какао 1 с. л. мляно кафе |
5. |
Изпрати
лично съобщение |
07.12.2014 много хубави домашни бисквити
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
01.12.2014 да
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
09.12.2014 Е, нали все пак са бисквити ;)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
07.12.2014 малко са сухи
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
01.12.2014 да
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...