Сиропирани охлювчета
Лора и Стоян
![]() |
за десерта: 1500 г бутер тесто 680 г половинки праскови от компот 1 белтък 1 жълтък | за пълнежа: 100 г бишкоти за "Тирамису" 100 г смлени бадеми 2 броя ванилова захар 120 г конфитюр от праскови кората на 1 лимон пудра захар за украса |
5. |
Изпрати
лично съобщение |
03.02.2014 Приготвят се лесно и са много вкусни! Страхотна рецепта! :)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
24.01.2014 Страхотни са , и стават бързои лесно препоръчвам
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
07.02.2014 изглеждат ужасно вкусни,племеника ще ми идва на гости.Той ще ги направи.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
01.02.2014 Изглеждат великолепно.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.01.2014 Сока от компота можете да си го изпиете - той не участва в рецептата. Пропуснал съч да отбележа, че след като прободете бутертестото с вилица, го намазвате отгоре с жълтъкът (преди да го изпечете).
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...