Бисквити с орехи и стафиди

Дата: 06.10.2016
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
100 г овесени ядки
100 г краве масло (студено)
50 г кафява захар „Мусковадо“
50 г пълнозърнесто брашно
50 г царевичен грис
50 г стафиди
50 г орехи
1/2 ч. л. бакпулвер
1/2 ч. л. сода
1 щипка сол
 

Начин на приготвяне:
1
Бисквити с орехи и стафидиОвесените ядки, царевичният грис, брашното, бакулверът, содата, захарта и солта се смилат в блендер.
2
Бисквити с орехи и стафиди 2Добавя се маслото и отново се смила.
3
Бисквити с орехи и стафиди 3Сместа се разбърква със стафидите и накълцаните орехи.
4
Бисквити с орехи и стафиди 4Оформя се топка, увива се във фолио за свежо съхранение и се прибира в хладилник за около час. След това се разточва и с помощта на метален пръстен се изрязват бисквити.
5
Бисквити с орехи и стафиди 5Пекат се 12–15 минути в загрята на 170 градуса фурна, с вентилатор.
6
Бисквити с орехи и стафиди 6Фурната се изключва, вратата се отваря и бисквитите се оставят вътре за още 5–10 минути.
7
Бисквити с орехи и стафиди 7След това се охлаждат напълно.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


101 ДУШИ ОНЛАЙН
Кристина Красимир Сарови се регистрира в сайта.
Иванина се регистрира в сайта.
SuperMag коментира рецептата Пиле „Тетрацини“
SuperMag коментира рецептата Муртабак с телешко и зеле
SuperMag коментира рецептата Соленки с лимец и сирене
SuperMag коментира рецептата А ла чийзкейк
SuperMag коментира рецептата Зелен боб в гювеч
SuperMag коментира рецептата Нахутена шакшука
SuperMag коментира рецептата Пиката ала миланезе
SuperMag коментира рецептата Целувчен милфьой с малини
SuperMag коментира рецептата Рататуй
SuperMag коментира рецептата Френски хляб
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта