Парфе
Лора и Стоян
![]() |
150-160 г брашно стрък мащерка череши мараскино пелети бял шоколад 1 капсула ванилия (2 ванилии на прах) 1 ч. л. бяла захар 1 ч. л. бакпулвер 1-1 1/2 ч. ч. тъмна кафява захар 3 яйца 80-100 г орехи 90 г бял шоколад 150 г краве масло топинг от киви |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...