Блондис

американска кухня
Източник: Бон Апети
Дата: 27.01.2009
Блондис
 
Необходими продукти:
150-160 г брашно
стрък мащерка
череши мараскино
пелети бял шоколад
1 капсула ванилия (2 ванилии на прах)
1 ч. л. бяла захар
1 ч. л. бакпулвер
1-1 1/2 ч. ч. тъмна кафява захар
3 яйца
80-100 г орехи
90 г бял шоколад
150 г краве масло
топинг от киви


Начин на приготвяне:
1
Блондис
Маслото се разтопява за 1-2 минути в микровълнова фурна на 300-350 вата.
2
Блондис 2
Тава за печене се намаслява и се поръсва с брашно, за да не залепне сладкишът.
3
Блондис 3
Разтопеното масло се изсипва в купа и се разбърква с кафявата захар на средна скорост на миксера.
4
Блондис 4
Добавят се 2 яйца и пресетите през гевгир брашно и бакпулвер.
5
Блондис 5
Белият шоколад се ратопява и се излива в купата с останалите продукти.
6
Блондис 6
Счупва се и третото яйце и се разбърква с тел.
7
Блондис 7
Орехите се смилат в блендер с бялата захар и се смесват с тестото заедно с ванилията.
8
Блондис 8
Получената смес се разстила в тавата за печене и се изпича във фурна на 160 градуса.
9
Блондис 9
Изпеченият сладкиш се нарязва на парчета, които се поставят в порционна чиния.
10
Блондис 10
Поднася се украсен с пелети бял шоколад, череши "Мараскино", стрък мащерка и топинг от киви.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Sevim Osman се регистрира в сайта.
Zlatka Vasileva се регистрира в сайта.
Vili Todorova се регистрира в сайта.
sunshine4eto коментира рецептата Мъфини с маслини и сирене
Еклер коментира рецептата Уелски кехлибарен пудинг
Mandarina Brauswetter коментира рецептата „Щи“ с кисело зеле
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: