Боб с коприва по манастирски

Манастир "Св. Св. Константин и Елена"
Източник: Бон Апети
Дата: 30.04.2005
Боб с коприва по манастирски
 
Необходими продукти:
250 г зрял фасул
3 червени печени чушки
2 домата
2 моркова
1 глава червен лук
1 връзка зелен лук
2 шепи коприва
1/2 връзка магданоз
1 ч. л. суха целина


Начин на приготвяне:
1
Боб с коприва по манастирски
Фасулът се поставя в глинено гювече с вода. След като заври, постепенно се прибавят нарязаните наедро домати, лук, коприва, моркови, чушки, сол и целина.
2
Боб с коприва по манастирски 2
Оставя се да ври на тих огън до кулинарна готовност. Накрая се слага нарязаният наситно магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


154 ДУШИ ОНЛАЙН
v.nikovva се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Студена зелена супа
Бон Апети коментира рецептата Ягодов оцет
Бон Апети коментира рецептата Ягодов трайфъл
Бон Апети коментира рецептата Телешко на тиган
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: