Попски гювеч

Манастир "Св. Св. Константин и Елена"
Източник: Бон Апети
Дата: 30.04.2005
Попски гювеч
 
Необходими продукти:
4-5 картофа
4-5 печени червени чушки
3 моркова
2 домата
1 глава червен лук
1 буркан зелен фасул
1 буркан грах
50 г сушени сини сливи
1 ч. ч. олио


Начин на приготвяне:
1
Попски гювеч
Сушените сливи се накисват във вода. Картофите, чушките, морковите, доматите и лукът се нарязват наедро и се поставят в глинен гювеч тип пръстен.
2
Попски гювеч 2
Налива се олиото. Прибавят се грахът, фасулът и сливите, подправя се със сол.
3
Попски гювеч 3
Пече се на умерена температура до кулинарна готовност (около 30-40 минути).
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


192 ДУШИ ОНЛАЙН
Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
Rosy сготви Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: