Попски гювеч

Дата: 30.04.2005
Източник: Бон Апети
Попски гювеч
 
Необходими продукти:
4-5 картофа
4-5 печени червени чушки
3 моркова
2 домата
1 глава червен лук
1 буркан зелен фасул
1 буркан грах
50 г сушени сини сливи
1 ч. ч. олио
 

Начин на приготвяне:
1
Попски гювечСушените сливи се накисват във вода. Картофите, чушките, морковите, доматите и лукът се нарязват наедро и се поставят в глинен гювеч тип пръстен.
2
Попски гювеч 2Налива се олиото. Прибавят се грахът, фасулът и сливите, подправя се със сол.
3
Попски гювеч 3Пече се на умерена температура до кулинарна готовност (около 30-40 минути).
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Атанас Атанасов се регистрира в сайта.
Иван Пашов се регистрира в сайта.
Dani Didi се регистрира в сайта.
hedgehog се регистрира в сайта.
Nushia коментира рецептата Моят сладкиш
Алекс коментира рецептата Козунак
Алекс се регистрира в сайта.
Nushia се регистрира в сайта.
ani_borisowa коментира рецептата Захарни сладки балеринки
Анна коментира рецептата Сирене по шопски
Pepa Ruseva се регистрира в сайта.
Magitopalova14@gmail.com се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта