Салата от варени яйца, домати и авокадо
Лора и Стоян
4 сварени яйца 2 с. л. кедрови ядки 1/2 глава червен лук 100 г замразен грах 500 г пресни картофи 4 репички 3 моркова 1 стрък мащерка 2–3 стръка магданоз | за дресинга: 1 ч. л. дижонска горчица 1 ч. л. ретро горчица 3 с. л. сок от лимон 80 мл зехтин сол и черен пипер на вкус |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
18.02.2016 да
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
17.04.2015 Невероятна салата. Скоро ще си я направя вкъщи :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
17.04.2015 тази салата си е по-хубава и от руската,поздравления на двамата.
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...