Бонбони „Рафаело“

Дата: 15.01.2018
Източник: Десислава
ТИТЛА: Експериментатор
Бонбони „Рафаело“
 
Необходими продукти:
200 г кокосови стърготини
1 бял шоколад
1 консерва кондензирано мляко
100 г краве масло
1 ванилия (по желание)
печени бадеми (или лешници)
 

Начин на приготвяне:
1
Разтопяваме шоколада на водна баня.
2
Смесваме го с кокосовите стърготини, кондензираното мляко, разтопеното масло и ванилията.
3
Бъркаме с лъжица до получаване на еднородна смес. Прибираме в хладилник за 20 минути, за да стегне.
4
След това от сместа оформяме топчета. Във всяко слагаме по една ядка и ги овалваме в кокосови стърготини.


Съвет:
Добре е, готовите бонбони да се оставят поне за 20 минути в хладилник, за да стегнат.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Meglena Lazarova коментира рецептата Шоколадов мус
ani_borisowa коментира рецептата Панирани миди с млечен сос
Ruslan Dimov коментира рецептата Баба Гануш с бял шоколад
Веселина Ковачева се регистрира в сайта.
Bettyna Venkova публикува рецептата Ябълкови кнедли
таня кралева се регистрира в сайта.
Тодор Папучаров се регистрира в сайта.
Гергана Николова-Каспарян се регистрира в сайта.
Mariya Georgieva Hristeva се регистрира в сайта.
Mihaela Zaneva публикува рецептата Мъфини с банан и касис
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта