Бонбони „Рафаело“

Топят се в устата
Източник: Десислава
ТИТЛА: Експериментатор
Дата: 15.01.2018
Бонбони „Рафаело“
 
Необходими продукти:
200 г кокосови стърготини
1 бял шоколад
1 консерва кондензирано мляко
100 г краве масло
1 ванилия (по желание)
печени бадеми (или лешници)


Начин на приготвяне:
1
Разтопяваме шоколада на водна баня.
2
Смесваме го с кокосовите стърготини, кондензираното мляко, разтопеното масло и ванилията.
3
Бъркаме с лъжица до получаване на еднородна смес. Прибираме в хладилник за 20 минути, за да стегне.
4
След това от сместа оформяме топчета. Във всяко слагаме по една ядка и ги овалваме в кокосови стърготини.


Съвет:
Добре е, готовите бонбони да се оставят поне за 20 минути в хладилник, за да стегнат.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: