Супа от праз и резене с орехи
Лора и Стоян
за телешкия език: 1 телешки език 1 морков 1 глава лук 50 г глава целина 1 дафинов лист 3–4 зрънца бахар 1/2 ч. л. черен пипер на зърна 2 скилидки чесън 2 стръка мащерка | за супата: 2 с. л. олио 2 стръка праз 1 морков 2 картофа 2 глави лук 200 г червено зеле 1 малка глава червено цвекло 2 с. л. доматен концентрат сол и черен пипер на вкус |
В навечерието сме на най-чаканите, най-магичните и най-вълнуващи празници в годината - Бъдни вечер, Коледа...
Дори и най-изобретателните кулинари понякога имат нужда от идеи за бърза семейна вечеря или пък...
Зашеметяващи са сергиите по пазарите през есента! Претрупани от свежи сезонни плодове и зеленчуци, те...
Първите пожълтели листа вече са факт. Все още е слънчево, но всички добре знаем, че...
Всеки има различна причина да обича лятото повече от другите сезони - морето, ваканцията, планината,...