Постен неаполитански кейк
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
12.05.2016 Направих го, хубаво е на вкус,но стана много блажно,маслото е прекалено много + маслените бисквити също.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
10.05.2016 Много бърз и лесен сладкиш. Замених бисквитите със сух козунак.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 27.04.2016 Не ми харесаха много, но въпрос на вкус, вместо червени боровинки сложих стафиди
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
18.04.2016 Аз го направих със сушени червени боровинки и пак стана супер, но 20 минути печене му беше много и малко се препече. Въпреки това изчезна доста бързо :-)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 14.04.2016 Супер стана. вместо вишни сложих череши, а отгоре залях с глазура и се получи много сочно и вкусно.
|
За трета поредна година тетевенското село Черни Вит събира майстори на домашните сирена. Организатор на...
От известно време следим с любопитство кулинарните изяви на актьора Стенли Тучи. Наскоро той издаде...
Гастроентеролозите ги обожават, заради високото съдържание на фибри Всички знаем, че плодовете съдържат въглехидрати и естествена...
Вероятно познавате много хора (може би и вие сте сред тях), които съхраняват лимони в...
От богатите и известните обикновено очакваме да хапват малки порции изискана храна. Понякога обаче и звездите...