Домашни царевични пръчици
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
14.04.2018 Станаха страхотни, вкусни и мекички. Благодаря Ви за рецептата!
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
13.12.2015 Много лесно се правят, благодаря ви за рецептата! :)
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
28.09.2015 Получиха се страхотно!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
27.10.2013 Формата им малко се поизгуби, но изчезнаха много бързо :)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
11.10.2013 Много вкусни и лесни. Да си призная пропуснах да ги потапям в течност и директно ги пекох. Определено са ми фаворит!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...