Брускети с розов домат и босилек

Дата: 07.06.2016
Източник: Betti Ivanova
ТИТЛА: Експериментатор
Брускети с розов домат и босилек
 
Необходими продукти:
150 мл зехтин
1 розов домат
багета (франзела)
песто „Дженовезе”
 

Начин на приготвяне:
1
Багетата се нарязва на филийки с дебелина от около 1 см, които се нареждат в тава, с хартия за печене на дъното.
2
Намазват се със зехтин и се запичат за около 10 минути в предварително загрята на 180 градуса фурна.
3
Доматът се обелва и се нарязва надребно, залива се с малко зехтин, поръсва се обилно с босилек и се разбърква.
4
Така овкусените домати се разпределят върху филийките и брускетите се връщат във фурната за още 5 минути. Готовите брускети се поднасят със сос песто „Дженовезе”.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


126 ДУШИ ОНЛАЙН
Elka Spiridonova коментира рецептата Крем супа
Elka Spiridonova коментира рецептата Ризото с праз
Меди публикува рецептата Солен царевичен кекс
Радост публикува рецептата Пилешки дробчета на фурна
Радост публикува рецептата Пилешка супа
Бон Апети коментира рецептата Пасти „Жербо“
Меди коментира рецептата Тирамису без яйца
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта