Студена супа от червено цвекло
Лора и Стоян
за бульона: 600 г рагу от риба 100 мл бяло вино 1 глава лук 4 стръка магданоз 4 стръка мащерка 1 дафинов лист 1 ч. л. копърово семе | за супата: 1 кг лефер 1 кг кефал 150 г пресни скариди 250 г пресни дребни картофи 2 стръка стеблена целина 1 глава лук 1/2 глава резене 1 скилидка чесън 4 стръка магданоз 40 мл зехтин 1/2 хляб сол на вкус | за соса „Айоли“: 180 мл зехтин „Екстра върджин“ 4 скилидки чесън 2 жълтъка 2-3 с. л. лимонов сок 1 ч. л. дижонска горчица сол на вкус |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
08.06.2016 Супата е изключително вкусна. Не разполагах с лефер, затова добавих сьомга.
|
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...