Соленки с пипер
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
31.01.2016 Тестото може да се използва за основа на пица, фокача или арабски питки :)
Много вкусно!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
31.01.2016 Много вкусен и лесен
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
25.01.2016 При мен количеството на брашното и времето за печене беше повече, но стана много хубав хляб.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
06.01.2016 Бърз, лесен и вкусен!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
23.11.2015 Чудесен стана,мек и вкусен.
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...