Глазирани круши със сос "Сабайон"
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
29.06.2015 Стана хубав , но маслото е малко и бисквитите не слепота както трябва. Според мен още 50 г масло ще са идеални.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 количеството кисело мляко действително ли е половин супена лъжица? от опита ми досега ми се струва, че продуктите за крема са недостатъчни...
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...