Лесен ягодов чийзкейк
Лора и Стоян
за блата: 8 яйца (размер L) 160 г захар 200 г брашно 80 г печени бадеми със сол 1 пакетче бакпулвер (10 г) 1 пакетче бурбонска ванилова захар (10 г) | за крема: 800 мл прясно мляко 4 жълтъка (размер L) 80 г натурално царевично нишесте 140 г захар 250 мл животинска сметана 1 пакетче бурбонска ванилова захар (10 г) | за сиропиране: 350 мл вода 160 г захар 100 г сушени червени боровинки 70 мл бял ром 1 лимон | за соса: 200 г бял шоколад 120 мл животинска сметана 120 мл прясно мляко |
за поръсване: 50 г филирани бадеми |
7. |
Изпрати
лично съобщение |
05.02.2016 Това определено не е по мой вкус. Но се изяде.
| ![]() |
6. |
Изпрати
лично съобщение |
25.04.2014 мисля да го направя този десерт като имам повече време
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
29.04.2014 Ганка, размерите на тавата са: дължина: 29 см, ширина: 29 см, височина: 6 см, вместимост: 2,1 л
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
27.04.2014 изглежда много вкусен ще го пробвам непременно
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
26.04.2014 Да, действително не се разбира за размерите на тавата. И аз се интересувам от това. Моля, уточнете.
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...