Фламбирани банани със сметанов крем
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
08.12.2017 Зорница, може да видиш рецептата ни за Мъфини „Червено кадифе”
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
07.12.2017 Здравейте, ще е чудесо ако покажете оригинална рецепта за торта червено кадифе
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
09.07.2015 Фина е италианската изварата рикота. Тя не гладка, без зрънца и е много подходяща за кремове.
Вече 2 пътя правих десерта- единия път като торта и вместо череши сложих горски плодове- стана чудесна и двата пъти!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
04.07.2014 Страхотен десерт!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
04.07.2014 Каква извара се има в предвид-под финна?
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...