Червейчета

Гост: Тереза Маринова, лекоатлет
Източник: Бон Апети
Дата: 02.07.2005
Червейчета
 
Необходими продукти:
200 г пилешко филе (от гърди)
брашно за паниране
соев сос на вкус


Начин на приготвяне:
1
Червейчета
Месото се нарязва на тънки ивици. Ивиците филе се овалват в брашно и се претриват между пръстите.
2
Червейчета 2
"Червейчетата" се пържат в предварително сгорещено олио. Малко преди да са готови, се поръсват със соев сос, разбъркват се и се изваждат.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



165 ДУШИ ОНЛАЙН
Павлета Андреева се регистрира в сайта.
Дзопино коментира рецептата Пъстърва със сос „Виерж“
Каля сготви Тортия
Каля коментира рецептата Тортия
Каля коментира рецептата Рататуй
Gery Kostadinova се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: