Ягодово суфле
Лора и Стоян
11. |
Изпрати
лично съобщение |
11.06.2023 Здравейте, Ралица, пропуснали сме въпроса ви, обикновено ползваме крем сирене „Филаделфия“. Поздрави от нас!
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
24.08.2022 Здравейте, какъв вид крем сирене използвате?
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
11.05.2020 Здравейте, Виолета! Подсладеното кондензирано мляко дава аромат на разтопен бял шоколад. Няма да е същото, като се замени. И все пак, ако искате да го направите може да използват високомаслена животинска сметана или заквасена сметана. А за да има сладост и захар (около 200 г).
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
06.05.2020 Здравейте, с какво мога да заменя НЕподсладеното кондензирано мляко?
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
13.05.2015 Много интересна и приятна рецапта! Току-що направих този чийз крем карамел и не издържах 4 часа докато го опитам, много вкусно, единствено сбърках, че сложих две НЕподсладени кондензирани млека, но добавих захар, пак ми се губи сладостта, но рецептата определено е супер!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...