Шницели от свинско контрафиле
Лора и Стоян
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
за основата: 100 г смлени амарети (бадемови бисквити) 50 г смлени бадеми 85 г разтопено масло | за крема: 600 г крем сирене (на стайна температура) 170 г кафява захар 2 яйца (на стайна температура) няколко капки есенция амарето 3 с.л. брашно 1 с.л. настъргана портокалова кора 180 г заквасена сметана | за карамеловия сос: 100 г захар 50 г краве масло 100 мл сметана |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...