Пица с пресни картофи и синьо сирене
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
30.04.2023 Направих го както е по рецепта, стана, просто не ни хареса. Щеше да е добре отгоре да се намаже с нещо (яйце), захарта вътре е малко, а като преседя стана много твърд, нямаше никакви "конци", които да се усещат, не стана лек и пухкав.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
01.02.2016 Да, Биска Стайко, може.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
25.01.2016 За първи път правя козунак и се получиии.Благодаря!Вие сте страхотни и помагате на хората да правят чудеса в кухнята! Може ли преди печене да се намаже за блясък?
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
19.04.2014 много лесна за приготвяне рецепта. Получава се дори на хора,които нямат опит в месене на козунаци ;) като мен
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
18.04.2014 Почти готов....чакам го да втаса вторият път и нямам търпение да го опитам :)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...