Крем от кисело мляко със сос от киви
Лора и Стоян
![]() |
200 г брашно 2-3 щипки канела 3 с. л. захар 1 пакетче ванилия 1 с. л. нишесте 2 жълтъка 20 г масло 3 с. л. захар 1 ч. л. ром (капка есенция от ром) 50-60 г счукани орехови ядки 150 г почистени от костилките вишни (плод от компот) 2 ч. л. мед 50 г захар 3 жълтъка 30 г краве масло 1 ч. ч. прясно мляко |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...