Начо чийз
Нашите кулинари
        
        








| 8. | Изпрати лично съобщение | 13.05.2024 Здравейте КАРАМЕЛ, чудесно предложение за печенето на патладжаните за забързаното ежедневие:) | 
| 7. | Изпрати лично съобщение | 11.05.2024 Сещам се за тази рецепта винаги, като искам да готвя патладжаните самостоятелно, това е от онези рецепти, в които всичко си е на място и човек не иска нищо да промени. Единствено като бързам пека патладжаните директно на керамичния котлон, върху два листа фолио и под капак, разбира се, има дим. Използвам спестеното време, за да ги оставя да постоят в цедка след нарязването, за да изпуснат излишния сок и да поемат добре киселото мляко. Като нямам свежа люта чушка, ползвам от буркан. | 
| 6. | Изпрати лично съобщение | 18.10.2019 Направих го и аз без чушка, но сложих 2 лъжици майонеза, т.к. беше малко постно за моя вкус. Рецептата си струва да се опита. | 
| 5. | Изпрати лично съобщение | 17.10.2019 Направих го без лютата чушка и стана много приятно. | 
| 4. | Изпрати лично съобщение | 20.08.2018 Направих го без люта чушка и без кисело мляко. Много ни хареса! | 

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...