Разядка от бакла

Дата: 27.10.2017
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
250 г бакла
70 мл студено пресован зехтин
2 скилидки чесън
4 стръка магданоз
2 ч. л. каперси
1 лимон
1 ч. л. сода бикарбонат
1 ч. л. майоран
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Разядка от баклаБаклата се накисва за 24 часа в 1 л вода, заедно със содата. Отцежда се, залива се с чиста вода и баклата се вари до готовност – за около 1 час.
2
Разядка от бакла 2Отцежда се, обелва се и се слага в купа. Намачква се.
3
Разядка от бакла 3Прибавят се майоранът, зехтинът, накълцаните чесън, каперси и магданоз, лимоновият сок, сол и черен пипер на вкус. Разбърква се и се поднася с крекери или препечен хляб.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


fly4e се регистрира в сайта.
Ina Beneva се регистрира в сайта.
Alex Georgieva се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Леща на фурна
Martin Dimanov се регистрира в сайта.
Милена коментира рецептата Пиле „Дижонез“
Victor Serafimov се регистрира в сайта.
Моника Палова се регистрира в сайта.
Надя Маслева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеЛични данниБисквиткиРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта