Руло с бадемово-шоколадова плънка
Лора и Стоян
за блата: 600 г тиква „Кестенка“ 180 г краве масло на стайна температура (+ за намазване) 120 г кокосова захар 4 яйца 150 г кисело мляко 1/2 ч. л. сода 200 г брашно (+ за поръсване) 50 г какао 1 ч. л. канела 1 пакетче бакпулвер 1 щипка сол | за крема: 700 г тиква „Кестенка“ 500 г заквасена сметана 1 пакетче бурбонска ванилова захар (10 г) 100 г кокосова захар 50 г кокосови стърготини | за глазурата: 70 г черен шоколад 30 г краве масло |
14. |
Изпрати
лично съобщение |
29.01.2021 Много приятна торта!
| ![]() |
13. |
Изпрати
лично съобщение |
25.12.2020 Блатовете наистина стоят много влажни независещо от изпичането, много наподобяват тези на морковената торта. Кремът стана по течен, затова добавих желатин.
| ![]() |
12. |
Изпрати
лично съобщение |
12.11.2020 доставка на яйца https://www.supermag.bg/food_products/mlechni-produkti/iaica
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
26.12.2016 Здравейте! Направих я миналата година,но чак сега се престраших да я публикувам.Поздравленията са изцяло за Вас! Комплименти! Който я опита не можа да отгатне, каква е основната съставка! Много е нежна и вкусна.
| ![]() |
10. |
Изпрати
лично съобщение |
27.04.2016 въобще не стана като на рецептата, Блатовете ми с=останаха сурови хем ги пекох два пъти по-дълго време
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...