Добруджанска пърленка

Дата: 05.09.2005
Източник: Бон Апети
Добруджанска пърленка
 
Необходими продукти:
100 г тесто
50 г сирене
 

Начин на приготвяне:
1
Добруджанска пърленкаТестото се разстила като за пица с помощта на точилка. (Можете да използвате тестото за "Добруджанска пица".)
2
Добруджанска пърленка 2Поръсва се с натрошеното сирене и се прегъва на две, така че да се получи полумесец. След това отново се разстила с точилка.
3
Добруджанска пърленка 3Пърленката се пече до зачервяване в предварително загрята до температура 230 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


323 ДУШИ ОНЛАЙН
Вили Димова се регистрира в сайта.
Gergana Antonova се регистрира в сайта.
Максим Павлев се регистрира в сайта.
Йордан се регистрира в сайта.
maluka3 се регистрира в сайта.
denitsak коментира рецептата Морковена торта
denitsak коментира рецептата Морковена торта
denitsak коментира рецептата Гуакамоле
denitsak коментира рецептата Пица „Пулиезе“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта