Добруджанска салата

Дата: 01.06.2010
Източник: Бон Апети
Добруджанска салата
 
Необходими продукти:
100 г бял ориз
1-2 пресни моркова (по-големички)
1 прясна краставица
копър за поръсване
сол, олио и оцет на вкус (може да замените олиото
 

Начин на приготвяне:
1
Оризът се сварява, изсипва се в гевгир и се измива със студена вода. Маслините се разрязват на две, краставицата и морковите се нарязват на ивици. Всичко се обърква, добавя се копърът, нарязан наситно.

2
Салатата се овкусява, като се прибавя малко повече оцет и зехтин (олио).

(Идеята са салатата е взета от Тропс къща - гр. Варна)
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Иванка Попова1122 коментира рецептата Пиле „Маринара“
Kali Milcheva коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
зоя коментира рецептата Морковена торта с уиски
зоя коментира рецептата Морковена торта с уиски
Danaila Petrova се регистрира в сайта.
Гергана Стефанова се регистрира в сайта.
Пламен се регистрира в сайта.
Viktoria Pronenkova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта