Чичко Луковичко
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
13.05.2019 много благодаря
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
20.12.2017 Смятам, че думата кашкавал в заглавието на рецептата трябва да е в кавички. Кашкавал съвсем не се прави по този начин. Процеса е много по-дълъг и трудоемък. Млякото се подсирва, цеди се, пари се, меси се, отлежава поне 45 дни... Съжалявам, ако съм Ви обидила.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...