Пилешки шишчета
Лора и Стоян
![]() |
50 г черно синапено семе 50 г бяло синапено семе 1 ч. л. семе от копър 1–2 бр. карамфил 4 с. л. винен оцет 2 с. л. мед 50 мл бяло вино сол на вкус |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
23.07.2014 ще я опитаме!
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...