Домашни сухари

Дата: 14.07.2015
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 хляб „Добруджа“ (стар) 

Начин на приготвяне:
1
Домашни сухариХлябът се нарязва на филии с дебелина от 1 см.
2
Домашни сухари 2Всяка филия се реже на четири парчета.


3
Домашни сухари 3Парчетата хляб се подреждат в тави.
4
Домашни сухари 4Слагат се в загрята на 80 градуса фурна, без вентилатор и се оставят да се сушат, докато станат златисти – около 2 часа и 30 минути.

Съвет:
Добре е, фурната периодично да се отваря, за да излезе образувалата се пара, която допълнително може да овлажни сухарите.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

04.09.2016
Направих си ги от домашен пълнозърнест хляб и ги превърнах в галета.
1.
Изпрати
лично съобщение

15.07.2015
страхотни!!!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Meglena Lazarova коментира рецептата Шоколадов мус
ani_borisowa коментира рецептата Панирани миди с млечен сос
Ruslan Dimov коментира рецептата Баба Гануш с бял шоколад
Веселина Ковачева се регистрира в сайта.
Bettyna Venkova публикува рецептата Ябълкови кнедли
таня кралева се регистрира в сайта.
Тодор Папучаров се регистрира в сайта.
Гергана Николова-Каспарян се регистрира в сайта.
Mariya Georgieva Hristeva се регистрира в сайта.
Mihaela Zaneva публикува рецептата Мъфини с банан и касис
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта