Пилешки бутчета с боб на фурна
Лора и Стоян
500 г пресни скариди 400 г черни миди (почистени) 20 г каперси 750 мл пасирани домати 50 мл мастика 50 мл зехтин 4 скилидки чесън 1 глава резене 1 глава лук 5 стръка магданоз 2 щипки лют пипер сол и черен пипер на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...