Пилешки дробчета в масло

Дата: 24.03.2016
Източник: мариела
ТИТЛА: Главен готвач
Пилешки дробчета в масло
 
Необходими продукти:
400 г пилешки дробчета
1 малка глава лук
30 г краве масло
олио
сол, черен и червен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Пилешките дробчета се измиват и се отцеждат.
2
В тиган се загрява малко олио и в него се запържва лукът.
3
Слагат се дробчетата и се пържат на средна температура, докато променят цвета си.
4
Добавя се маслото и се увеличава силата на огъня. Овкусява се с подправките.
Подобни рецепти:
Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

24.03.2018
Станаха супер.
2.
Изпрати
лично съобщение

04.04.2016
стават много по-хубави,ако се кипнат във вряща вода за минута,отцеждат се на домакинска хартия и след това се пържат
1.
Изпрати
лично съобщение

03.04.2016
:)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Марина Георгиева коментира рецептата Гъбена супа
Биляна Спасова коментира рецептата Мусака
Биляна Спасова коментира рецептата Лесен кекс
Teodorina Tsankova коментира рецептата Дует „Гаспачо“
Teodorina Tsankova коментира рецептата Крем супа от спанак
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта