Дроб кавърма

Дата: 13.01.2016
Източник: Zdravka Rumenova
ТИТЛА: Експериментатор
Дроб кавърма
 
Необходими продукти:
500 г свински черен дроб
5 големи глави кромид лук
50 мл олио
1 пакетче фикс за кавърма
сол, червен и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Сварявате дроба и го нарязвате на парчета.
2
Обелвате лука и го нарязвате наедро.
3
В тенджера сипвате олиото. Слагате дроба и леко го запържвате. След това добавяте лука и го задушавате, заедно с дроба.
4
Добавяте разтворения фикс и подправките и варите, до сгъстяване.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


194 ДУШИ ОНЛАЙН
Радосвета Иванова публикува рецептата Пица
Lora Manova-Dzhekova публикува рецептата Чийзкейк с ягоди
Полина публикува рецептата Мързелива торта
Анна публикува рецептата Фъч
Ket публикува рецептата Супа от червена леща с чесън
Пламенова коментира рецептата Супа от киселец
Дарко публикува рецептата Пиле фрикасе
Дарко публикува рецептата Виенско тесто
Дарко публикува рецептата Домашно маслено тесто
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта