Дроб кавърма

Дата: 13.01.2016
Източник: Zdravka Rumenova
ТИТЛА: Експериментатор
Дроб кавърма
 
Необходими продукти:
500 г свински черен дроб
5 големи глави кромид лук
50 мл олио
1 пакетче фикс за кавърма
сол, червен и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Сварявате дроба и го нарязвате на парчета.
2
Обелвате лука и го нарязвате наедро.
3
В тенджера сипвате олиото. Слагате дроба и леко го запържвате. След това добавяте лука и го задушавате, заедно с дроба.
4
Добавяте разтворения фикс и подправките и варите, до сгъстяване.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Цветомила коментира рецептата Хачапури
Белослава Господинова се регистрира в сайта.
Kostadin Dimitrov се регистрира в сайта.
Mariyana Petrova коментира рецептата Тюрлюгювеч
Момчил Уэунов се регистрира в сайта.
Росица Черкезова се регистрира в сайта.
Милена се регистрира в сайта.
Mihaela Tyurolengova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта