Дроб от треска върху препечена филийка

Бързо и вкусно предястие с дроб от треска
Източник: Bettyna Venkova
ТИТЛА: Хоби готвач
Дата: 07.08.2018
Дроб от треска върху препечена филийка
 
Необходими продукти:
4 малки филийки хляб
1 консерва дроб от треска (190г)
сол на вкус
краве масло за мазане


Начин на приготвяне:
1
Филийките се запичат във фурна или на тиган, докато се зачервят. Намазват се с масло и върху всяка се слага по 1/4 от дроба. Пожелание може да овкусите със сол.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Бон Апети коментира рецептата Кюфтета по чирпански
Бон Апети коментира рецептата Баница с овесени трици
Бон Апети коментира рецептата Дип от патладжани
Бон Апети коментира рецептата Сурова морковена торта
Бон Апети коментира рецептата Пилешка пита с фиде
Бон Апети коментира рецептата Есенно минестроне
Бон Апети коментира рецептата Риба с паста на фурна
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: