Дроб-сарма

Дата: 16.04.2017
Източник: Ваня
ТИТЛА: Чирак
Дроб-сарма
 
Необходими продукти:
1 агнешки комплект
1 връзка зелен лук
1 ч. ч. ориз
сол и джоджен на вкус
за заливката:
3-4 яйца
1/2 кофичка кисело мляко
2-3 с. л. брашно
 

Начин на приготвяне:
1
Задушаваме зеления лук с малко олио, след което прибавяме сварените и нарязани наситно агнешки дреболийки.
2
Посоляваме на вкус.
3
Сипваме ориза и подправяме с джоджен на вкус.
4
Прехвърляме сместа в тава и печем в предварително загрята фурна.
5
Смесваме продуктите за заливката и ги разбъркваме.
6
Когато оризът омекне, сипваме заливката и печем до зачервяване.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Halid Ganchov се регистрира в сайта.
Penguin се регистрира в сайта.
pipilota79 се регистрира в сайта.
Sneji Poleva коментира рецептата Домашен корнфлейкс
Sneji Poleva се регистрира в сайта.
Елена коментира рецептата Бързо пилешко фрикасе
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта