Тиквени кантучини с горещ бял шоколад
Лора и Стоян
15. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 05.01.2019 Вкусен кекс
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
21.03.2017 Наистина дунапрен! Не бях правила до сега, макар че имам две рецепти. Едната е с брашно и не съм я пробвала, защото зная, че оригиналната рецепта е с нишесте. А в рецептата ми с нишесте пише \"две пликчета\". Е, грамовете са си грамове и всичко е ясно.
Прекрасен кекс!
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 27.11.2015 Много пухкав.
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 27.08.2015 За първи път правя този кекс и се получи добре. В къщи го харесаха.
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 15.05.2015 Стана ми малко сухичък. Следващия път се надявам да е по-добър.
|
Лятото продължава само три месеца, но с подходящи продукти и правилни стъпки плодовете в твоите...
Независимо дали обичате да топите парче хубав хляб в него, да го ползвате за дресинг...
Празниците са чудесен повод за споделени и щастливи мигове със семейството, но и сериозно предизвикателство...
Краят на април ни носи слънчеви емоции, свежи вкусови и изкусителни аромати с новите епизоди...
Няма какво да се лъжем – със затоплянето на времето и след стабилното похапване на...