Палачинков терин
Лора и Стоян
за патладжанените кюфтета: 1 патладжан 1 белтък 4 филийки хляб 50 г сирене „Пармезан“ 50 мл зехтин (+ за намазване) 1 скилидка чесън сол и черен пипер на вкус | за свинските кюфтета: 400 г смляно месо от свинска плешка 50 мл олио 2 филийки хляб 1 яйце 4 стръка магданоз 1 скилидка чесън 1/2 ч. л. сух риган сол и черен пипер на вкус | за соса: 800 г домати на кубчета (от консерва) 1 печена червена чушка 1 скилидка чесън 1/2 глава червен лук сол и черен пипер на вкус | за поръсване: 250 г сирене „Моцарела“ |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
29.10.2017 Получи се много вкусно ястие ! И двата вида кюфтета се съчетават добре със доматения сос и моцарелата .Идеално за любителите на зимни манджички :)
| ![]() |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...