Пълнени чушки по велинградски

Дата: 08.09.2017
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
6–8 зелени чушки
400 г саламурено краве сирене
150 г свински гърди без кост
150 г пушен бекон
100 г сланина
2 стръка магданоз
 
Бон Апети препоръчва:

Начин на приготвяне:
1
Пълнени чушки по велинградскиКапачетата на чушките се отделят и се запазват. Чушките се почистват от семките.
2
Пълнени чушки по велинградски 2Свинските гърди, беконът и сланината се нарязват на ситно.
3
Пълнени чушки по велинградски 3Гърдите и беконът се запържват до златисто в тиган с незалепващо покритие без мазнина.
4
Пълнени чушки по велинградски 4Сиренето се натрошава и се смесва с гърдите, бекона, сланината и наситнения магданоз.
5
Пълнени чушки по велинградски 5Чушките се пълнят със сместа.
6
Пълнени чушки по велинградски 6Слагат се капачетата и се пекат на жар или на скара до готовност.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


153 ДУШИ ОНЛАЙН
ива коментира рецептата Пиле с грах и гъби
didi56561 се регистрира в сайта.
Mladen Bohnec се регистрира в сайта.
Mimi Pavlevska се регистрира в сайта.
Северина се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта